PALYAÇO GÖSTERİSİ

PALYAÇONUN HİKAYESİ..

Birgün bir adam doktora gitmiş ve ona çok mutsuz olduğunu ve bu durumdan kurtulmak istediğini söylemiş. Doktor da adama yolun sonunda bir sirk olduğunu, oradaki palyaçonun hergün herkesi gülüp eğlendirdiğini söylemiş ve adama sirke gitmesini tavsiye etmiş. Fakat adam doktora : "Doktor bey, işte o palyaço benim." demiş.   Her okuduğumda çok etkiler bu hikaye beni, hiç bir zaman çocukluğumda bile palyaçolara güldüğümü hatırlamam, sanki bilirmişim gibi palyaçonun  hikayesini... Çevrenizde görürsünüz sürekli gülen,  çok neşeli insanlar vardır onların gözlerini dikkatli bakınca hüznü görürsünüz...Bugün ise hüzün yoktu.Çocukların gözlerindeki mutluluk ve ışıltı vardı...Bu ise bizi mutlu etmeye yetti...

Silvan Meslek  Yüksek  Okulu Çocuk Gelişim Bölümü Öğrencileri tarafından okulumuzdaki öğrencilere yönelik etkinliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

09.07.2019 511

.